Rundvlees


Import rundvlees graan gevoerd

Nadat de runderen ca 24 maanden op de uitgestrekte vlaktes hebben geleefd, worden ze nog minimaal 100 dagen gevoerd met graan. Hierdoor ontstaat een marmering in het vlees waardoor het vlees een unieke smaak heeft. Groenveld vlees importeert graan gevoerd rundvlees van de merken John Dee (Australie) en Solis, TaCuarembo en Lorsinal (Uruguay)


Import gras gevoerd rundvlees

De runderen verblijven het gehele jaar op de pampa, wat ten gunste van de smaak komt. Dierenwelzijn is hier gegarandeerd. Door te werken met gerenommeerde producenten is de kwaliteit gegarandeerd. Groenveld Vlees importeert gras gevoerd rundvlees van de merken PUL  HQB (Uruguay) en Minerva en Frisa (Brazilie) Wij kunnen op aanvraag ook Biologische PUL  (Uruguay)  leveren.


EU rundvlees

Binnen Europa heeft het rundvlees afkomstig uit UK, Schotland en Ierland een uitstekende naam. Kruisingen van diverse rassen hebben geleid tot een bijzondere smaak. Vanwege het klimaat en de voeding heeft het vlees een natuurlijke marmering. Groenveld Vlees levert rundvlees afkomstig uit Schotland, UK en Ierland van diverse merken zoals ABP, Scotbeef, Liffey en Slaney. Tevens leveren wij een compleet assortiment rundvlees afkomstig uit Nederland en België.


Ons assortiment

Rundvlees

Wij importeren graan en gras gevoerd rundvlees zowel binnen en buiten europa.

Lams- en Schapenvlees

Groenveld Vlees importeert lams- en schapenvlees van de merken: Lanz Finest, Ovation, Te Kuiti, Fern Ridge en Horizon.

Paardenvlees

Groenveld Vlees importeert paardenvlees van het merk Lamar (Argentinie).

Gevogelte

Constante kwaliteit en een constant aanbod van kip zijn belangrijke factoren waarom wij dit product uit Brazilie en Thailand aanbieden.

Varkensvlees

Wij bieden een breed pakket van zowel vers als bevroren varkensvlees producten aan.

Kalfsvlees

Groenveld Vlees levert u vers en bevroren kalfsvlees uit Nederland ( EKRO), zowel blank als rose.